Referat af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Klosterparken

www.gf-klosterparken.dk

Møde dato og sted

15. august 2007 hos Jens (19)

Referat nr.

4-2007

Dirigent

Ingen specifik

Referent

Lennart

Deltagere

Bettina (42), Jens (19), Lennart (11), Marie (16), Nicky (23), Anee (21)

Næste bestyrelsesmøde

15. November 2007 kl. 19:00 hos Anee.

 Dagsorden:

 

  1. Godkendelse af referat fra forrige møde.
  2. Legepladser
  3. Vedligeholdelse af fællesarealer.
  4. Evt.

 

Referat

Ad. 1

Godkendt.

Ad. 2

Der er akut problem med gyngen imellem rækkerne 5-22, 30-33. Stolperne er knækket, og vi er nødt til hurtigt at fjerne gyngen inden der sker uheld.

Reetablering blev diskuteret. Bestyrelsen besluttede at dette tages op på generalforsamlingen forår 2008 hvor bestyrelsen stiller forslag om renovering af legepladserne. Bestyrelsen vil satse på at det kun er den omtalte legeplads der renoveres/udbygges, da det er den mest centrale i bebyggelsen, og samtidig den mest benyttede.

Ad 3

Hovedtemaet på mødet var vedligeholdelse af fællesarealerne, idet der var områder der indtil ugen op til bestyrelsesmødet ikke var gjort noget ved fra Panoramas side.

 

Vi var enige om at Hyben fjernes, da det er svært at se det positive i at beholde dem i forhold til de ulemper de medfører.

Vedligeholdelsen af diget ved boldbanen blev diskuteret, idet dette vil bruge en gevaldig del af de timer vi har købt hos Panorama, indtil bevoksningen er blevet så stor, at det selv kan kvæle ukrudtet.

Vi er af Panorama blevet rådet til at lægge et 15 cm lag dækbark til at kvæle ukrudtet, hvorved vedligeholdelsen skulle blive minimaliseret.

Vi besluttede derfor at indkøbe dækbark til at lægge imellem beplantningen. Udlægningen af dette skal Klosterparken selv forestå, for at vi kan benytte Panorama til det øvrige arbejde.

 

Panoramas arbejde er opstartet ret sent. Yderligere har Panorama høstet en del erfaring med vores område. Vi kan for nuværende ikke evaluere arbejdet, men mener at vi skal satse på et ”købt vedligeholdelse et år mere, for at få mere erfaring.

Bestyrelsen vil medio oktober prøve at evaluere Panoramas arbejde, og vil også bede Panorama selv om at evaluere.

Den samlede evaluering vil vi så prøve at gennemføre på næste bestyrelsesmøde.

Det kan dog oplyses at for nærværende er de aftalte timer med Panorama ved at være brugt op.

 

Hvis en beboer har kritik (helst konstruktiv kritik) til vedligeholdelsen, skal man henvende sig til bestyrelsen (Betina nr. 42 eller Nicky nr.23).

Det er under ingen omstændigheder acceptabelt at man henvender sig direkte til Panoramas medarbejdere

Ad 4

Økonomi: Det blev aftalt, at vi laver en økonomisk status på næste bestyrelsesmøde. Inden mødet udsender Anee et regneark til bestyrelsesmedlemmerne  med de foreløbige tal.

 

Næste møde: Mandag d.15.11.2007 hos Anee.