Referat af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Klosterparken

www.gf-klosterparken.dk

Møde dato og sted

22.april 2010 hos Lennart

Referat nr.

3-2010

Dirigent

Ingen specifik

Referent

Lennart

Deltagere

Karina (10); Lennart (11), Jens (19); Mickael (42)

Afbud

 

Næste bestyrelsesmøde

16. juni 2010 hos Karina (10)

 Dagsorden:

 

  1. Godkendelse af referat fra forrige møde.
  2. Konstitution af bestyrelse
  3. Generalforsamlingen 2010
  4. Vedligeholdelsesdag forår
  5. evt.

 

Referat

Ad. 1 Godkendelse af referat fra forrige møde

Referatet blev godkendt.

 

Ad. 2 Konstitution af bestyrelse

Igen I år blev der ikke valgt nogen formand på grundejerforeningens generalforsamling, som der skal i følge vedtægterne. Dette er en meget uheldig situation, som der ikke er taget højde for i vedtægterne. Derudover var der tilsyneladende ikke nogen særlig stor interesse blandt beboerne til at deltage I bestyrelsesarbejdet, idet der kun var to kandidater der stillede op. Antallet af bestyrelsesmedlemmer er derfor på det minimale tilladelige ifølge vedtægterne, og dette kun fordi bestyrelsen blev suppleret med suppleanten.

Ved konstitution af bestyrelsen er det derfor nødvendigt at tage hensyn til denne situation. Bestyrelsen konstituerede sig således:

Næstformand: Lennart (11)

Kontaktperson til kasserer: Jens (19)

Webmaster: Lennart (11)

 

Da der ikke er nogen formand indtræder næstformanden som formand, indtil der på en generalforsamling kan vælges en formand.

 

Ad.3 Generalforsamlingen 2010

a)     Formand

b)     Antal bestyrelsesmedlemmer

c)     Deklarationen

d)     HD TV på vores kabelnet

 

Ad a) og b)

Bestyrelsen er på et minimum antal og endvidere blev der ikke valgt en formand på generalforsamlingen.

Vi blev derfor enige om at vi I forbindelse med den kommende arbejdsdag vil indkalde til en ekstraordinær generalforsamling med følgende to punkter:

1.     Valg af formand

2.     Valg af 2 yderligere bestyrelsesmedlemmer

 

Kandidater til pkt. 1. og pkt. 2 efterlyses.

 

Lennart (11) stiller op som kandidat som bestyrelsesmedlem, udelukkende for at sikre at der kan vælges formand, således at vedtægterne kan opfyldes.

 

På mødet blev der også diskuteret om hvad man kunne gøre for, at det blev mere attraktivt at være med I bestyrelsesarbejdet.

Jens (19) forslå at bestyrelsesmedlemmer kunne aflønnes I en eller anden form for at deltage I bestyrelsesarbejdet.

Hvis der bliver tale om aflønning er det nødvendigt at ændre §9 i vedtægterne.

Det er derfor muligt at bestyrelsen vil fremlægge forslag på den næste ordinære generalforsamling hvis formål er at gøre det mere attraktivt at deltage I bestyrelsesarbejdet.

 

Ad c)

På generalforsamlingen blev bestyrelsen pålagt at arbejde med deklarationen for vores område.

Bestyrelsen vil derfor til næste bestyrelsesmøde arbejde med deklarationen. Hver bestyrelsesmedlem gennemser deklarationen og kommer med input om hvad vi synes der skal ændres.

 

Ad d)

På generalforsamlingen var der flere der ytrede utilfredshed med, at de ikke kunne se HDTV (Bedre billede på TV, der er mere fin i detaljerne, bedre opløsning af billedet).

Jens havde derfor kontaktet YouSee, som havde svaret med at give et tilbud på ombygning af vores fællesantenneanlæg på et mindre beløb (7-800 kr. pr. parcel, grundejerforeningen ejer anlægget indtil det sted hvor det tilsluttes YouSee kabelnet).

Bestyrelsen ville undersøge dette tilbud nærmere med hensyn til hvad vi egentlig for ved denne ombygning mm, og vil sandsynligvis arbejde hen imod en ekstraordinær generalforsamling til beslutning af en ombygning af vores kabelanlæg.

 


 

Ad.4 . Vedligeholdelsesdag forår

Under hensyntagen til den sene vinter og det fremskredne tidspunkt besluttede bestyrelsen at den ordinære forårsarbejdsdag skal finde sted lørdag d. 5.juni kl.10.00 til ca.14.00

Mickael (42) udsender en separat indkaldelse til dette.

Ligesom tidligere vil beboerne blive opfordret til at indmelde aktiviteter der skal udføres.

Det meste af bestyrelsen vil d. 5.maj inspiceres grundejerforeningens arealer for at identificere hvilke opgaver der skal udføres udover de permanente opgaver, og dem der indmeldes af beboerne.

 

Ad.4 evt.

Huller I vejen.

Karina (10) konstaterede at der var huller I vejen efter vinterens påvirkning. Karina kontakter kommunen for at få dem til at udbedre skaderne.

 

Sommerfest.

Karina (10) og Palle (10) har på eget initiativ til sommerfest I Klosterparken. Sommerfesten skal finde sted engang I august, sandsynligvis d.28.

Andre der kunne ønske at deltage i planlægning mm til denne sommerfest bedes henvende sig til Karina og Palle.