Referat af bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Klosterparken

www.gf-klosterparken.dk

Møde dato og sted

1.nov 2010 hos Karine

Referat nr.

6-2010

Dirigent

Ingen specifik

Referent

Lennart

Deltagere

Karina (10); Lennart (11), Jens (19); Lisbeth (24); Mickael (42),

 Stig (30) (økonomistatus)

Afbud

 

Næste bestyrelsesmøde

12.Januar 2011 hos Lisbeth (24)

 Dagsorden:

 

1.      Økonomistatus

2.      Godkendelse af referat fra forrige møde.

3.      Arbejdsdag, efterår

4.      Meddelelser fra formand

5.      Deklaration

6.      evt.

 

 

Referat

Ad. 1 Økonomistatus

Stig medvirkede til dette punkt af dagsordenen.

Stig havde til mødet lavet regnskab dækkende indeværende år til og med 31 oktober 2010.

Konklusionen var, at det ser ud til at budgettet kommer til at holde., Der er dog underforbrug på "fællesrengøring".

Ved næste opkrævning udsendes regninger for udebliveelse fra efterårsdag arbejdsdag.

 

Ad. 2 Godkendelse af referat fra forrige møde

Referatet blev godkendt

 

Ad.3 Arbejdsdag, efterår

Det var en god dag, hvor der blev lavet det aftalte. Der er kommet en del input til opgaver, som ikke blev medtaget, da der var en del beboere, der indleverede forslag for sent.

Der var endvidere beboere, der udeblev fra forårsrengøringen – selv om de var tilmeldt.

Bestyrrelsen har selvfølgelig forståelse for at der kan dukke uforudsete ting op, sådan at man bliver forhindret, men bestyrrelsen har ingen forståelse for at man ikke melder afbud i sådanne sitiuationer.Bestyrelsen opfordrer dog til, at beboerne melder afbud, i fremtiden.

Brian (græsslåning) vedligeholder nu også kanterne i området. Bestyrrelsen besluttede, at dette er en udvidelse af aftalen med ham. Brian aflønnes for denne ektra ydelse.

For at undgå et stort frafald, vil bestyrelsen fremover forsøge at planlægge arbejdesdagen – og melde ud til beboerne i god tid

 

Ad.4 . Meddelelser fra formand

o       Den nordlige del af bebyggelsen har været uden belysning. Det viste sig, at der var en fejl på elkablet imllem lygtestanderne  ved nr.9 og nr.10. Kablet er nu skiftet. Det viste sig endvidere, at vores installation efter nugældende regler var ulovlig, da vi ikke havde HFI relæ. Dette blev installeret ved samme lejlighed.

o       I forbindelse med fejlretninge kan vi konstatere, at der er tilsluttet en pumpe. Vi kender ikke lokaliteten af en sådan pumpe og ej heller formålet. Hvis der er nogen, der er vidende om dette, vil vi meget gerne have det oplyst.

o       Vi har genrekvireret vores forsikringspolicer, da det vidste sig, at ingen var i besiddelse af de oprindelige policer. I forbindelse med dette viste det sig, at der på samtlige policer var angivet forkert forsikringssted - og på forsikringen for græsslåmaskinen var opført en forkert græsslåmaskine. Dette ville kunne give problemmer ved en forsikringssag. Dette er nu rettet. Endvidere er vores forsikring på græsslåmaskinen udvidet med en brandforsikring.

 

Ad.5 . Deklaration

Til næste møde vil hver bestyrrelsesmedlem se på nogle konkrete pagrafer i deklarationen, og inden mødet udsende forslag til rettelse til de øvrige bestyrrelsesmedlemmer.

Det fordeles således:

§2 og 3: Karine

§4 og 5: Lisbeth

§6 og 7: Michael

§ 8, 9 og 10: Lennart

§ 12, 13 og 14: Jens

 

Ad.6 Eventuelt.

·        Det har vist sig, at høj vandstand i åen bevirker at de fleste huse på sydsiden af vejen får vand i krybekælderen.

·        En af lygtestanderne ved P2 er defekt. Ligeledes er stikkontakten på lygtestanderen ved P1 defekt. Elektriker vil blive tilkaldt.

·        NESA har været aktive med hensyn til at tilbyde tilslutninger til fibernet Internet, det drejer sig om 30/30, 60/60 og 90/90 Mbit forbindelser. I deres tilbud ligger også muligheden for Tv-pakker.det har været diskuteret med NESA om de også tilbyder tilslutning af fælles kabelanlæg, men dertil svarer NESA, at dette ikke er muligt, da deres tilslutning udekukkende omfatter fibernet med en boks til supplement ved tilslutning af TV løsninger. De har ikke en løsning, hvor alle kanalerne er til rådighed til et kabelnet.

·        Det blev fastlagt at generalforsamlingen afholdes onsdag d. 23 marts kl.19:000. i lokale E25 ved Solrød bibliotek

 

Ad.7 næste møde.

12.januar 2011 hos Lisbeth (24)

næste møde igen d. 16 februar hos Jens (19)